STICHTING VOOR TALENTVOLLE JONGEREN

Kwaliteitsonderwijs is niet voor iedereen toegankelijk. I AM Foundation streeft ernaar om zoveel mogelijk beurzen beschikbaar te stellen aan gemotiveerde en ondernemende jongeren die dolgraag willen starten met onderwijs dat bijdraagt aan hun toekomst.

Voor het studiejaar 2022/2023 wil I AM Foundation minimaal €100.000 werven om zo veel mogelijk studenten te voorzien van een passende studiebeurs. Deze doelstelling is onderdeel van een groeidoelstelling om voor de komende jaren hoogstaand onderwijs, gericht op ondernemerschap, steeds toegankelijker maken.

SAMENWERKING MET MBO ONDERNEMERSOPLEIDING I AM COLLEGE

I AM Foundation selecteert zelf de onderwijsinstellingen die zij ondersteunt op basis van vastgestelde kwaliteitscriteria. I AM Foundation heeft I AM College geselecteerd als eerste MBO opleiding om mee samen te werken.

I AM College is een driejarige MBO-4 bol-opleiding waar talentvolle jongeren zich ontwikkelen tot krachtige ondernemende persoonlijkheden die hun toekomst vormgeven en waarde creëren voor zowel zichzelf en hun omgeving.

Als particuliere opleiding heeft I AM College de vrijheid om het curriculum zelf in te richten en daarbij de keuzes te maken die belangrijk zijn voor een optimale ontwikkeling van haar studenten. De opleiding verzorgt gepersonaliseerd onderwijs met intensieve begeleiding. Het collegegeld van deze particuliere vakschool bedraagt €12.000 per jaar.

Voor meer informatie: www.iamcollege.nl

HOE IS EEN BEURS OPGEBOUWD

Een student zorgt te allen tijde voor een eigen bijdrage. Deze is opgebouwd uit het volledige bedrag aan studiefinanciering Per maand is dat €670. Per jaar komt dit neer op €8.040. Indien mogelijk wordt dit aangevuld met een extra eigen bijdrage.

Voor het gat tussen het benodigde collegegeld en de eigen bijdrage wordt een studiebeurs beschikbaar gesteld. De maximale hoogte van de studiebeurs bedraagt €330 per maand. Dat is €3.960 per jaar.

De studiebeurs is een prestatiebeurs. Totdat de student zijn diploma op zak heeft, betreft het een lening. Bij afstuderen wordt dit omgezet naar een gift.

Welke studenten komen in aanmerking?

De beurzen zijn bedoeld voor zeer gemotiveerde studenten die op geen enkele andere manier in staat zijn het collegegeld onderwijsinstellingen te financieren.

WAAROM BIJDRAGEN AAN I AM FOUNDATION

Door bij te dragen aan de I AM Foundation biedt u jongeren dé kans om zichzelf optimaal te ontwikkelen tot zelfbewuste ondernemende mensen die vol vertrouwen hun toekomst tegemoet gaan. Bovenop deze sociale impact organiseert I AM Foundation een paar symbolische ROI’s:

Community

U wordt onderdeel van de I AM Foundation Community, netwerk en kruisbestuiving tussen ondernemers.

UITNODIGING FOUNDATION DAY

Jaarlijkse clinic en netwerkborrel met donateurs en beursstudenten.

Denktank

U krijgt toegang tot huidige studenten en (in de toekomst) alumni

Exposure

Uw bedrijf wordt toegevoegd aan ‘The Wall’ of donateurs

I AM Foundation - Hoogstaand MBO Onderwijs Voor Iedereen

GOED OM TE WETEN

Alle giften worden 100% aangewend voor de realisatie van de studiebeurzen.

Beursstudenten studeren tegen kostprijs, de onderwijsinstelling maakt geen winst op de beursstudenten.

Het bestuur van I AM Foundation werkt op vrijwillige basis.

I AM Foundation heeft de ANBI-status, waardoor giften onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn.

Ik wil de I AM Foundation steunen

Fantastisch dat u samen met ons wilt bouwen aan een ondernemende toekomst. U kunt bijdragen door contact op te nemen via [email protected] of door uw gegevens achter te laten, wij nemen dan snel contact met u op.

Bestuur

I AM Foundation is een onafhankelijke organisatie, het kwalitatieve bestuur wordt gevormd door:

Eduard de HaanVoorzitter

Ondernemer en investeerder

Robert LückenSecretaris

Olympisch topsporter

Wesley van DongenPenningmeester

Ondernemer en financieel specialist